Meppel

Productiemedewerker Pakketeren te Meppel

Je uitdaging

  • Als medeweker pakketteren verzamel je klant specifieke orders en verwerkt deze orders in klant specifieke pakketten. Dit doe je door middel van het ombouwen van standaard pakketten en bundelt deze in klant specifieke pakketten. Het betreft fysiek werk. De medewerker pakketteren werkt samen met collega’s in een ploegendienst en rapporteert aan de teamleider verlading/pakketteren.Xella is opzoek naar proactieve medewerkers die resultaatgericht zijn en open staan om zichzelf en Xella te verbeteren. Kandidaten die niet binnen Xella passen, vallen snel door de mand. Het opvragen van een referentie kan het kaft van het koren scheiden.
  • Xella zoekt liever iets langer naar de juiste medewerker en hecht grote waarden aan kwaliteit.
  • Xella is geen geoliede machine, zeker in het pand is er veel achterstallig onderhoud. Kandidaten moeten dit zien als een uitdaging om bij te dragen aan de verbetering.
  • Xella hecht veel waarden aan veiligheid om de werkvloer en verwachten van alle medewerkers dat zij hier een bijdrage in leveren.

Je kwaliteiten

Als medeweker verpakking werk je aan de verpakkingslijnen waar onze blokken en panelen automatisch worden gepalletiseerd en tot standaardpakketten worden verpakt. Het schoonmaken en schoonhouden van de werkplek en het controleren van de kwaliteit van het product behoren tot je takenpakket. Verder lever je een bijdrage aan het optimaliseren van bestaande lijnen en processen op de verpakkingsafdeling.

Het verpakkingsteam bestaat uit twee verpakkers en de medewerker uitrijden. De medewerker verpakking werkt samen met collega’s in een ploegendienst en rapporteert aan de teamleider productie.

Arbeidsvoorwaarden

​​​​​​

  • Een marktconform salaris ( Functieschaal 3.0 (13,73 bruto per uur) of 4.0 (13,95 bruto per uur) afhankelijk van de ervaring van de kandidaat.
  • 5 ploegendienst (5 ploegendienst geldt een toeslag van 28% ).
  • Reiskosten vergoeding volgens een vaste staffel per kilometer.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je start op basis van een uitzendovereenkomst, bij goed functioneren kan dit omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd
  • Werken bij een groeiende organisatie
  • Diverse doorgroeimogelijkheden
  • Xella biedt jou ruimte om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen
  • Een prettige werksfeer met voldoende aandacht voor eigen initiatief

Waar ga je werken?

Xella Nederland BV is een onderneming die zich onderscheidt in de bouwwereld als dé specialist in het bouwen met kalkzandsteen, cellenbeton en het isoleren met minerale isolatieplaten, zowel in de woning- als in de utiliteitsbouw. Met het oog daarop voert Xella de A-merken Silka kalkzandsteen, Ytong en Hebel cellenbeton en Multipor minerale isolatieplaten.

Je gaat aan de slag op de locatie van Xella in Meppel.

Voor wie ga je werken?

Je gaat werken via Het Flexplein.

Het Flexplein zal jouw juridisch werkgever worden en Het Werkplein zal de bemiddelende partij zijn.

Locatie

Meppel

Publicatiedatum

13.12.2021

Contactpersoon

Rene | Het Werkplein

Persoonlijk Job-Alert?

Wilt u een persoonlijke job-alert aanmaken zodat u een bericht ontvangt indien wij , voor u, een passende vacature binnen hebben gekregen?
Klik op onderstaande link, vul uw wensen en verwacht binnenkort van ons bericht met wellicht uw toekomstige droombaan?!

Maak een Job Alert

Onze klanten
Het Werkplein gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.