Wat kunnen wij voor u betekenen? Heeft u dit al eens met ons doorgenomen onder het genot van een kop koffie?

Vaak is dit namelijk meer dan onze opdrachtgevers voorheen dachten. Elke organisatie die wilt groeien heeft personeel nodig, goed personeel, betrouwbaar personeel. Eigenlijk kopieën van uzelf alleen dan wellicht met andere vaardigheden.

In de praktijk werkt dit jammer genoeg alleen niet altijd zo. Personeel blijkt vaak de grootste kostenpost van een bedrijf te zijn. Niet onverstandig om dit goed in te richten dus?! Wij helpen u hier graag bij, door middel van een flexschil inventarisatie maken wij inzichtelijk voor u wat een juiste opbouw is en hoe u uw bedrijf "gezond" houdt.

Uitzenden

Zoekt u een nieuwe collega of medewerker voor uw bedrijf? Het Werkplein ondersteund u daar graag in.
Heeft u de intentie om diegene na bijvoorbeeld een half jaar zelf in dienst te nemen? Kies dan voor uitzenden! Wij helpen u vrijblijvend aan een passende kandidaat.

Detacheren

Zoekt u een nieuwe collega of medewerker voor uw bedrijf voor een tijdelijke opdracht? Kies dan voor een detachering.

Dit zijn uitzendingen met kortdurende contracten zodat u kosten bespaard en het minste risico loopt.

Flex Verloningen

Wanneer u een kandidaat flexibel wilt verlonen kennen wij vanaf 1 januari twee vormen:

  1. Oproepovereenkomst: Een kandidaat krijgt een bepaalde tijdsovereenkomst voor minimaal 4 weken met uitsluiting loondoorbetaling. U krijgt alleen een factuur voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Wel dient u de kandidaat 4 dagen van te voren op te roepen voor de dienst en 4 dagen van te voren ook te laten weten wanneer het werk ophoudt.
  2. Overeenkomst van bepaalde tijd met uitzendbeding: U biedt via ons de werknemer een fase A overeenkomst aan met vaste uren. Door middel van het uitzendbeding in de overeenkomst eindigt deze van rechtswege bij ziekte en einde opdracht.

Wij bieden een totale flexibiliteit van 5,5 jaar lang waarvan de eerste 1,5 jaar gezien kunnen worden als een proeftijd.

Meer informatie? Wij nemen graag contact met u op

Contact

Werving & Selectie

Wilt u met uw bedrijf graag hulp bij het zoeken naar een juiste kandidaat? Dit kan, wij kennen hierin diverse gradaties. Zo kunt u, alleen uw vacature door ons laten plaatsen op onze betaalde sites, ons laten helpen met de werving en intakes of zelfs ons de selectie erbij laten doen zodat u maar 2 kandidaten over houdt.

ZZPlein

Bent u op dit moment een ZZP'er maar geen behoefte aan de risico's en de administratieve belasting die dit met zich mee brengt?

Wij helpen u hierbij graag, u treedt bij ons in loondienst, wij hanteren uw oude tarief en rekenen dit om in een bruto uurloon. Alles geregeld.

Dit kan uiteraard alleen (gezien de Wet WAB) wanneer wij hebben geholpen met het tot stand komen van de opdracht.

Meer informatie? Kijk dan op: ZZPlein.nl

Advies en begeleiding

Bent u werknemer of werkgever en heeft u een uitdaging waar u niet alleen uitkomt en heeft u graag iemand die met u mee kijkt?
Door middel van onze uiteenlopende ervaring hebben wij wellicht de kennis waar u behoefte aan heeft. Wij kijken graag met u mee!
Werk zoeken hoeft u niet alleen te doen!

Voor kandidaten

Het Werkplein | Werkt voor iedereen, wij gaan ook graag voor u aan de slag! Dit kan inhouden dat wij uw sollicitatie doorzetten naar onze opdrachtgever(s). Ook kan het zijn dat wij aan de hand van uw open sollicitatie door u zijn uitgedaagd om een passende vacature voor u te vinden. Wij hebben vestigingen in Zwaagdijk, Dordrecht, Helmond en Hoevelaken. zo kan het zijn dat wij ook in uw regio de passende baan kunnen vinden waar u al die tijd naar op zoek bent geweest. Daagt u ons ook uit? Klik dan hieronder op inschrijven.
Wilt u inloggen om uw persoonlijk profiel aan te passen of te personaliseren? Klik dan hieronder op inloggen.

  1. Inloggen
  2. Inschrijven
Het Werkplein gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.