Ons verhaal

Betrokken  

Wij zetten die extra stap die nodig is voor onze medewerkers. Dat vindt je terug in het begin traject bij het vinden van een passende baan maar vooral ook daarna. Heb jij een salariswens, uitdagingen die je functioneren in de weg staan, eventuele problemen op de werkvloer of zoek je een nieuwe uitdaging? Wij staan voor je klaar!

Grensverleggend  

Het Werkplein denkt in oplossingen, niet beperkingen. Zo hebben wij o.a. door gebruikmaking van jobcarving en creativiteit, veel mensen aan een passende baan kunnen helpen terwijl het UWV en / of re-integratie bureaus het al hadden opgegeven. Wij zien uitdagingen waar anderen problemen zien.

Persoonlijk  

Wij zijn uiteraard je werkgever maar je hebt te maken met mensen: HenkJan, Joeri, Minke, Linda, Rene, Sake, Ron Peter, of... zetten zich in voor jou en zijn dan ook goed op de hoogte wat er speelt en vooral wie jij bent en wat jij wilt. Je bent geen nummer maar een persoon! Natuurlijk moet er geld verdiend worden worden maar dat staat niet op #1.

Doelgericht  

Leuk dat Werkplein, maar wat willen ze nou eigenlijk? Onze missie is gecontroleerd groeien op een maatschappelijk verantwoorde manier. Zo kijken wij samen met jou daadwerkelijk naar jouw wensen. Wij worden graag gezien als "springplank" naar een vaste baan! Dat bureau dat jou heeft geholpen aan die ideale baan!

Verbindend  

Hoe vaak wij mensen "gratis" een baan of personeelslid hebben "gegeven" is niet op 1 hand te tellen. Wij brengen graag mensen met elkaar in contact. Als flexibel specialist moet er binnen onze dienstverlening een duidelijke toegevoegde waarde zijn. Is dit niet het geval bieden wij soms een W&S dienst en soms stappen wij er gewoon 'tussenuit'.

Nuchter  

Met een duidelijke West-Friese mentaliteit blijven wij, "lekker normaal doen". Een mix van zakelijk, persoonlijk en een gezonde dosis humor. Ook wij zijn mensen en ook wij willen graag dat mensen op een bepaalde manier met ons omgaan. Daarom vinden wij: Doe wat je zegt en zeg wat je doet! Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is en staat niemand achteraf voor verassingen.

Delen  

Binnen alles wat wij doen staat de "deler" centraal. Wie niet kan delen kan ook niet vermenigvuldigen. Zo snappen wij dat wij onze medewerkers goed moeten belonen. Eerlijk moeten zijn en iedereen een 'boterham' moeten gunnen. Want zolang iedereen het goed heeft is er geen reden om te 'vertrekken'. Deze balans is in onze gehele organisatie vertaalt in een heldere en eerlijke bedrijfsvoering.

Werk zoeken hoeft u niet alleen te doen!

Voor kandidaten

Het Werkplein | Werkt voor iedereen, wij gaan ook graag voor u aan de slag! Dit kan inhouden dat wij uw sollicitatie doorzetten naar onze opdrachtgever(s). Ook kan het zijn dat wij aan de hand van uw open sollicitatie door u zijn uitgedaagd om een passende vacature voor u te vinden. Wij hebben vestigingen in Zwaagdijk, Dordrecht, Helmond en Hoevelaken. zo kan het zijn dat wij ook in uw regio de passende baan kunnen vinden waar u al die tijd naar op zoek bent geweest. Daagt u ons ook uit? Klik dan hieronder op inschrijven.
Wilt u inloggen om uw persoonlijk profiel aan te passen of te personaliseren? Klik dan hieronder op inloggen.

  1. Inloggen
  2. Inschrijven
Het Werkplein gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.