Kandidaten

Het Werkplein, werkt voor iedereen! Gaan wij ook voor u aan de slag? Aangezien wij geloven dat “iedereen moet doen waar hij goed in is” proberen wij ook voor u een baan te vinden die past bij uw ervaring en competenties. Wat maakt ons anders dan andere detacheerders of uitzenders? Wij kijken daadwerkelijk naar uw wensen! Veel mensen hebben ervaringen of ideeën bij uitzendbureaus dat zij u doorschuiven naar kortstondig werk zoals productie of inpak banen. Bij Het Werkplein komt uw cv weer aan bod en kijken wij samen met u of wij u kunnen helpen in uw zoektocht naar een; leuk team, passende functie, baan dichter bij huis, normale werktijden etc. u geeft uw wensen door, wij gaan aan de slag!

Onze Werkwijze

Het Werkplein werkt 2 kanten op, wij helpen zowel onze klanten de juiste kandidaat te vinden. Daarnaast zoeken wij graag met onze sollicitanten mee naar een passende functie zonder dat wij op dat moment deze vacature open hebben staan.

Traditie getrouw stroomt u dan wel bij ons in loondienst of start u via een Werving en Selectie Traject direct in dienst bij onze opdrachtgever(s). Heeft u een zelfstandige instelling en kunt u Zelf opdrachten/ opdrachtgevers binnen halen en uzelf tegen een uurtarief “verhuren” dan is
Dit via Het Werkplein tevens mogelijk. U heeft dan 2 keuzes:

  1. Bent u of wordt u ZZP’er? Wij handelen graag uw facturatie af en bevoorschotten uw facturen.
  2. U kunt zichzelf verhuren als ZZP’ayroller, u treedt bij ons in loondienst, hoe hoger uw uurtarief hoe hoger uw bruto uurloon.

Samen op zoek

Bent u nog in loondienst of zit u op dit moment thuis en lukt het u maar niet op die passende baan Te vinden die daadwerkelijk bij u past? Het Werkplein | Werkt voor iedereen!

Zo kunt u ons uitdagen in uw zoektocht, ook kunt u een Job-Alert aanmaken zodat u direct een persoonlijk Bericht ontvangt zodra er zich een passende vacature voordoet binnen Het Werkplein.

Vindt u een tijdelijke baan waar de werkgever u geen garanties kan geven maar bent u het thuis zitten zat? Ook dan kunt u een beroep op ons doen, wij verwerken graag uw loonadministratie tijdens uw tijdelijke opdrachten. Tijdens deze opdrachten heeft u een tal van collega’s welke voor u verder zoeken!
Werk zoeken hoeft u niet alleen te doen!

Voor kandidaten

Het Werkplein | Werkt voor iedereen, wij gaan ook graag voor u aan de slag! Dit kan inhouden dat wij uw sollicitatie doorzetten naar onze opdrachtgever(s). Ook kan het zijn dat wij aan de hand van uw open sollicitatie door u zijn uitgedaagd om een passende vacature voor u te vinden. Wij hebben vestigingen in Zwaagdijk, Dordrecht, Helmond en Hoevelaken. zo kan het zijn dat wij ook in uw regio de passende baan kunnen vinden waar u al die tijd naar op zoek bent geweest. Daagt u ons ook uit? Klik dan hieronder op inschrijven.
Wilt u inloggen om uw persoonlijk profiel aan te passen of te personaliseren? Klik dan hieronder op inloggen.

  1. Inloggen
  2. Inschrijven
Het Werkplein gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.