(leerling)Stratenmakers en Koppels

Wat ga je doen?

Een stratenmaker is iemand die straten, pleinen, stoepen en erven aanlegt. Dankzij zijn vakkennis en het gebruik van de juiste materialen is hij in staat nette, vlakke ondergronden te creëren. Naast het handmatig plaatsen van de stenen, houdt een stratenmaker zich ook bezig met machinale bestrating. Volgens Arbo-wetgeving moeten oppervlakken van 1500 m2 en groter met een machine worden bestraat.

Stratenmakers leggen straten, stoepen, pleinen, erven en (delen van) tuinen aan. Ze opereren over het algemeen in tweetallen: een stratenmaker en een opperman. Deze opperlieden zorgen dat de stratenmakers altijd over voldoende stenen en ander materiaal beschikken. Behalve hun fysieke gesteldheid moet ook de theoretische kennis van stratenmakers op orde zijn om de bestrating mooi egaal te kunnen neerleggen.

Soorten bestrating waarmee stratenmakers werken zijn onder andere bakstenen, keien, klinkers, natuurstenen en tegels. Aangezien ze regelmatig tuinen bestraten, dienen ze ook kennis te hebben van beplanting, schuttingen, vlonders, plateaus en terrassen.

Wie ben je?

Herken jij jezelf in het volgende?

  • Je werkt graag buiten
  • leergierig
  • Enthousiast
  • Geen moeite met fysiek belastend werk
  • Je vind een goed en aantrekkelijk loon belangrijk !
  • VCA is een pre
  • Rijbewijs B(E) is een pre

Voor wie ga je werken?

Je gaat werken voor Het Werkplein! Samen met onze backofficepartij stellen wij ons op als goed werkgever. Dit houdt voor ons in dat wij persoonlijk betrokken zijn bij al onze medewerkers en die extra stap zetten die soms nodig is om jou te helpen. Wij staan altijd voor je klaar! Zo heb jij een eerste aanspreekpunt en een collega als back-up, welke precies weten wat er bij jou speelt. Onderhandeling omtrent salaris? Nieuwe baan? Uitdagingen, welke je functioneren in de weg staan? Wij staan voor jou klaar!

Publicatiedatum

06.09.2023

Contactpersoon

Rene | Het Werkplein

Persoonlijk Job-Alert?

Wilt u een persoonlijke job-alert aanmaken zodat u een bericht ontvangt indien wij , voor u, een passende vacature binnen hebben gekregen?
Klik op onderstaande link, vul uw wensen en verwacht binnenkort van ons bericht met wellicht uw toekomstige droombaan?!

Maak een Job Alert

Onze klanten
Het Werkplein gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.