Eindhoven

Storemanagers m/v in Eindhoven en omgeving

Wat ga je doen als Storemanager

Als Storemanager geef je leiding aan jouw team - stuk voor stuk mensen waar wij trots op zijn en vertrouwen in hebben. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je naadloos aanvoelt waar je team behoefte aan heeft, dat je ervoor zorgt dat ze zich blijven ontwikkelen en dat je hen met plezier coacht.

Wie ben jij?

Als Storemanager maak je in jouw winkel de verwachtingen van onze klanten waar. Of je overtreft ze. Iedere dag weer. En je weet dat je dat niet alleen kunt. Je doet het samen met 12 tot 20 collega’s. Iedere dag zorg jij ervoor dat jouw team tot het uiterste gaat. Om zo onze klanten dé optimale winkelervaring te bieden. Maar je staat ook voor een gezellige sfeer en collegialiteit op de werkvloer.

Als Storemanager geef je leiding aan jouw team - stuk voor stuk mensen waar wij trots op zijn en vertrouwen in hebben. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je naadloos aanvoelt waar je team behoefte aan heeft, dat je ervoor zorgt dat ze zich blijven ontwikkelen en dat je hen met plezier coacht.

Daarnaast weet je veel van klanten. Wat zij van een winkel als de onze verwachten en hoe jij dat met jouw team kunt overtreffen. En wat je niet weet, daar probeer je achter te komen. Door data te analyseren of met klanten te praten. Je krijgt energie van het helpen van klanten en ervaart een kick van het behalen van goede resultaten. Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en je beschikt over commercieel inzicht. Daarbij is resultaatgericht werken is je tweede natuur.

Wat mag je verwachten?

Een goed marktconform salaris en prima arbeidsvoorwaarden

• Eindelijk een baan waar je je drive in kwijt kunt

• Samenwerken met een omnichannel-team bij een van de grootste woonwinkels van Nederland en België

• 15% personeelskorting in Leen Bakker en Kwantum winkels

• Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen

• Reiskostenvergoeding van € 0,14 per km per gewerkte dag. (minimale afstand 10km enkele reis, maximale afstand 60km enkele reis)

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever is een organisatie, die betrokken is bij zijn personeel.

Binnen deze organisatie ben je geen nummertje, maar een persoon waarvoor ze altijd klaar staan

Voor wie ga je werken?

Je gaat werken voor Het Werkplein!


Samen met onze backofficepartij stellen wij ons op als goed werkgever. Dit houdt voor ons in dat wij persoonlijk betrokken zijn bij al onze medewerkers en die extra stap zetten die soms nodig is om jou te helpen.


Wij staan altijd voor je klaar!


Zo heb jij een eerste aanspreekpunt en een collega als back-up, welke precies weten wat er bij jou speelt. Nieuwe baan? Uitdagingen, welke je functioneren in de weg staan? Wij staan voor jou klaar!

Locatie

Eindhoven

Publicatiedatum

13.06.2022

Contactpersoon

Rene | Het Werkplein

Persoonlijk Job-Alert?

Wilt u een persoonlijke job-alert aanmaken zodat u een bericht ontvangt indien wij , voor u, een passende vacature binnen hebben gekregen?
Klik op onderstaande link, vul uw wensen en verwacht binnenkort van ons bericht met wellicht uw toekomstige droombaan?!

Maak een Job Alert

Onze klanten
Het Werkplein gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.