Functioneel Beheerder

Wat ga je doen als Functioneel Beheerder

De Functioneel Beheerder zorgt ervoor dat de benodigde technische ondersteuning voor werknemers binnen een bedrijf aanwezig is. Het is de taak van de Functioneel Beheerder om ervoor te zorgen dat de aanwezige applicaties functioneren en op correcte wijze gebruikt worden.

Wie ben je?

Je hebt een mbo/hbo werk- en denkniveau en bent in het bezit van een diploma in een relevante richting als informatiekunde, bedrijfsinformatiekunde of een andere (in jouw ogen) relevante richting.

Daarnaast heb je minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie. Daarnaast kenmerken onderstaande punten jou als persoon en als professional:

• Je hebt affiniteit met ICT en een passie voor digitale vernieuwing. • Je bent in staat conceptueel te denken en dit te vertalen naar pragmatische en innovatieve oplossingen.

• Je hebt kennis van en inzicht in organisatorische bedrijfsprocessen, en kunt deze vertalen naar technologische oplossingen.

• Je bent in staat om snel kennis op te bouwen over de systemen en dit te internaliseren.

• Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

In het bezit van een diploma richting informatiekunde, bedrijfsinformatiekunde of een andere (in jouw ogen) relevante richting.

Wat mag je verwachten?

• Een marktconform salaris, passend bij de zwaarte van de functie, jouw achtergrond en ervaring;

• Werken tussen 8:00 en 17:00;

• Grote mate van zelfstandigheid en volop ruimte om jezelf te ontwikkelen als ICT-professional

Waar ga je werken?

Onze opdrachtgever in 1974 begonnen als bescheiden "ijzerwarenwinkeltje" te Amsterdam, doch inmiddels uitgegroeid tot een reuze- concern met een enorm assortiment en een dienstverlening die zijn gelijke niet kent!

Een landelijke keten van meer dan 20 filialen waar zowel de particulier alsmede het bedrijfsleven uitstekend terecht kunnen! Zij kunnen als grootste in zijn soort ook de grootste zaken doen met haar leveranciers en dus meer kortingen bedingen dan wie dan ook.

Voor wie ga je werken?

Je gaat werken voor Het Werkplein B.V. een specialist op het gebied van uitzenden / detacheren / werving & selectie. Het Werkplein staat voor betrokkenheid en kwaliteit, zo zijn wij NBBU lid en NEN gecertificeerd. Dit resulteert in periodieke controles op het naleven van wet en regelgeving. Je krijgt binnen onze organisatie een vast aanspreekpunt voor je vragen.

Wij staan voor je klaar en zullen er alles aan doen dat jij dag in dag uit met plezier naar je werk gaat totdat je eventueel rechtstreeks in dienst kunt treden bij de opdrachtgever en verder kan bouwen aan een mooie toekomst. Een vraag? Je kan ons altijd appen/ bellen of mailen en hebt meestal direct maar altijd dezelfde dag antwoord.

Publicatiedatum

10.03.2022

Contactpersoon

J Roeterink

Persoonlijk Job-Alert?

Wilt u een persoonlijke job-alert aanmaken zodat u een bericht ontvangt indien wij , voor u, een passende vacature binnen hebben gekregen?
Klik op onderstaande link, vul uw wensen en verwacht binnenkort van ons bericht met wellicht uw toekomstige droombaan?!

Maak een Job Alert

Onze klanten
Het Werkplein gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.