Over ons

Het Werkplein is in 2012 opgericht. Sinds dien zijn er een aantal samenwerkingspartners/ collega's bijgekomen. Tegenwoordig ondersteunen wij onze klanten en medewerkers met 8 teamleden en 2 Stagaires. Iedere collega heeft zijn/ haar eigen specialisme, overkoepelend kunt u terecht bij de directie, HenkJan Gillebaard, Minke Smit en Joeri Roeterink.

Zoekt u de ideale baan? Stuur dan uw cv naar solliciteren@hetwerkplein.nl en laat ons u verder helpen!
Want een baan zoeken hoef je niet alleen te doen!

Joeri Roeterink - Adviseur/ Directeur

Mobiel: 06-11644212
Email: Joeri@hetwerkplein.nl

Met ruim 10 jaar ervaring in de uitzendbranche en 5 jaar in de payroll heeft Joeri in 2012 het Werkplein opgericht. Een uitzendorganisatie welke zich onderscheidt door persoonlijk contact en zich profileert als een verlengstuk van haar klanten.
Wij bieden op maat advies wat kan resulteren in een compleet andere oplossing dan u zelf in gedachten had.
Gezien de schat aan ervaring is geen personeelsvraagstuk nog niet de revue gepasseerd. 

HenkJan Gillebaard - Adviseur/ Directeur

Mobiel: 06-11778192
Email: HenkJan@hetwerkplein.nl

HenkJan is al ruim 10 jaar eigenaar van een succesvol uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Door de behoefte differentiatie is HenkJan ingestapt in het Werkplein en heeft hij de dagelijkse sturing van zijn eigen bureau overgedragen.
Hij heeft een verfrissende blik op de markt en onderscheidt zich door middel van inleving en begrip voor zowel klant als kandidaat. Daarnaast is HenkJan verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie.

Minke Smit - Adviseur/ Directeur

Mobiel: 06-45249180
Email: Minke@hetwerkplein.nl

Minke is na zijn opleiding in de scheepvaart begonnen in de uitzendbranche als intercedent. Hier heeft hij zich ontwikkeld tot adviseur met begrip voor zowel klant als kandidaat.
Zijn specialisme is bouw en techniek, daarnaast heeft hij een aantal tevreden klanten in de scheepvaart, afbouw en onderhoudsbranche.

Rene de Swart - Adviseur / Franchisenemer Dordrecht

Mobiel: 06-39245273
Email: Rene@hetwerkplein.nl

Rene heeft na jaren gewerkt te hebben voor een aantal werkgevers in de uitzendbranche gekozen zich te verbinden aan het Werkplein als franchisenemer.
Hij is actief in o.a. de regio Dordrecht en Gorinchem.

Jeffrey Fontijn - Teamleider bestrating

Mobiel: 06-39200626
Email: Bestrating@hetwerkplein.nl

Jeffrey Fontijn is een doorgewinterde stratenmaker. Na jaren een eigen bedrijf gehad te hebben is hij een samenwerking aangegaan met het Werkplein. Hier neemt hij klussen aan, verzorgt hij de planning, stuurt het personeel aan, beheert het wagenpark, voert het onderhoud aan de machines uit, ga zo maar door.
Heeft u een tuin die gerenoveerd of groot straatwerk dat uitgevoerd moet worden? Bij Jeffrey bent u aan het juiste adres.

Sake Eding - Adviseur / Franchisenemer Sneek

Mobiel: +31618945807
Email: Sake@hetwerkplein.nl

Sake is een jonge gedreven ondernemer welke zich aan heeft gesloten bij Het Werkplein. Door middel van betrokkenheid en gedrevenheid onderscheidt hij zich van de markt. Krijgt u graag hulp van een gedreven intercedent dan helpt hij u graag. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Sake!

Werk zoeken hoeft u niet alleen te doen!

Voor kandidaten

Het Werkplein | Werkt voor iedereen, wij gaan ook graag voor u aan de slag! Dit kan inhouden dat wij uw sollicitatie doorzetten naar onze opdrachtgever(s). Ook kan het zijn dat wij aan de hand van uw open sollicitatie door u zijn uitgedaagd om een passende vacature voor u te vinden. Wij hebben vestigingen in Hoorn, Dordrecht, Dronten, Sneek en Schiphol zo kan het zijn dat wij ook in uw regio de passende baan kunnen vinden waar u al die tijd naar op zoek bent geweest. Daagt u ons ook uit? Klik dan hieronder op inschrijven.
Wilt u inloggen om uw persoonlijk profiel aan te passen of te personaliseren? Klik dan hieronder op inloggen.

  1. Inloggen
  2. Inschrijven
Het Werkplein gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.