Over ons

Het Werkplein is in 2012 opgericht. Sinds dien zijn er een aantal samenwerkingspartners/ collega's bijgekomen. Tegenwoordig ondersteunen wij onze klanten en medewerkers met 8 teamleden en 2 Stagaires. Iedere collega heeft zijn/ haar eigen specialisme, overkoepelend kunt u terecht bij de directie, HenkJan Gillebaard, Minke Smit en Joeri Roeterink.

Zoekt u de ideale baan? Stuur dan uw cv naar solliciteren@hetwerkplein.nl en laat ons u verder helpen!
Want een baan zoeken hoef je niet alleen te doen!

Joeri Roeterink - Adviseur/ Directeur


Email: Joeri@hetwerkplein.nl

Met ruim 10 jaar ervaring in de uitzendbranche en 5 jaar in de payroll heeft Joeri in 2012 het Werkplein opgericht. Een uitzendorganisatie welke zich onderscheidt door persoonlijk contact en zich profileert als een verlengstuk van haar klanten.
Wij bieden op maat advies wat kan resulteren in een compleet andere oplossing dan u zelf in gedachten had.
Gezien de schat aan ervaring is geen personeelsvraagstuk nog niet de revue gepasseerd. 

HenkJan Gillebaard - Adviseur/ Directeur


Email: HenkJan@hetwerkplein.nl

HenkJan is al ruim 10 jaar eigenaar van een succesvol uitzendbureau gespecialiseerd in de zorg. Door de behoefte differentiatie is HenkJan ingestapt in het Werkplein en heeft hij de dagelijkse sturing van zijn eigen bureau overgedragen.
Hij heeft een verfrissende blik op de markt en onderscheidt zich door middel van inleving en begrip voor zowel klant als kandidaat. Daarnaast is HenkJan verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie.

Minke Smit - Adviseur/ Directeur


Email: Minke@hetwerkplein.nl

Minke is na zijn opleiding in de scheepvaart begonnen in de uitzendbranche als intercedent. Hier heeft hij zich ontwikkeld tot adviseur met begrip voor zowel klant als kandidaat.
Zijn specialisme is bouw en techniek, daarnaast heeft hij een aantal tevreden klanten in de scheepvaart, afbouw en onderhoudsbranche.

Linda van Geel - Vestigingsmanager Hoorn


Email: Linda@hetwerkplein.nl

Linda is jaren geleden gestart binnen de uitzendbranche bij een lokale uitzender in Alkmaar. Na een periode daar gewerkt te hebben is zij een franchise uitzenbdureau gestart. Na een aantal jaar een prima vestiging gedraaid te hebben besloot zij in dienst te treden als backoffice medewerker bij een middelgroot, agrarisch georienteerd, uitzendbureau. Na een reorganisatie besloot zij dat ze niet meer bij het bedrijf paste en heeft ze ervoor gekozen het team van Het Werkplein te komen versterken. U kunt bij haar terecht met al uw vragen!

Peter Bos- Franchisenemer Purmerend

Email: Peter@hetwerkplein.nl

Peter heeft jaren ervaring binnen de uitzendbranche. Als matchmaker is hij veel actief binnen de regio Purmerend - Amsterdam.
Van samenwerkingsverbanden met gemeentes en opleidingstrajecten richt hij zich veelal op de bouw en logistiek.

Zoekt u een vakvolwassen Schilder, Timmerman, Sloper, Magazijnmedewerker of iets compleets anders? Peter staat voor u klaar. Ook voor het meedenken in uw zoektocht naar werk kunt u vrijblijvend kennis komen maken in de vestiging Purmerend.

Sake Eding - Franchisenemer Sneek

Email: Sake@hetwerkplein.nl

Sake is een jong talent in de branche.Hij staat bekend om zijn gedrevenheid en motivatie. Bent u op zoek naar een baan binnen de provincie Friesland? Sake helpt u graag in uw zoektocht! Wanneer u uw cv stuurt en duidelijk aangeeft wat uw wensen zijn zal hij niet stoppen tot u de baan heeft gevonden die bij u past! Zoekt u personeel in de regio Friesland? Sake zoekt graag met u mee!
Werk zoeken hoeft u niet alleen te doen!

Voor kandidaten

Het Werkplein | Werkt voor iedereen, wij gaan ook graag voor u aan de slag! Dit kan inhouden dat wij uw sollicitatie doorzetten naar onze opdrachtgever(s). Ook kan het zijn dat wij aan de hand van uw open sollicitatie door u zijn uitgedaagd om een passende vacature voor u te vinden. Wij hebben vestigingen in Hoorn, Dordrecht, Dronten, Sneek en Schiphol zo kan het zijn dat wij ook in uw regio de passende baan kunnen vinden waar u al die tijd naar op zoek bent geweest. Daagt u ons ook uit? Klik dan hieronder op inschrijven.
Wilt u inloggen om uw persoonlijk profiel aan te passen of te personaliseren? Klik dan hieronder op inloggen.

  1. Inloggen
  2. Inschrijven
Het Werkplein gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.